Ontdekken in de stad

Bepper is een praktijk voor Coaching en Training.

Boven de praktijk zit een Bed & Breakfast

Speciaal voor mensen die graag wat tijd voor zichzelf hebben en die met begeleiding aan hun eigen probleem, ontwikkeling of relatie willen werken bieden wij de combinatie van een korte vakantie en een inhoudelijke meerwaarde die je meeneemt naar huis. Een B&B + Coaching.

Praktijk Bepper Coaching & Training Leiden
Onze B&B en Coach Praktijk

Je of jullie worden gecoacht door mij, Liesbeth Bouwhuis.

Ik ben gecertificeerd, ervaren en betrokken. Met hart en hoofd help ik jou of jullie boven water krijgen wat in de weg staat van dat wat jij wilt of jullie willen en geef ik je oefeningen en concrete handvatten om die verandering mogelijk te maken die jou of jullie verder helpt.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan is het belangrijk dat zowel de B&B beschikbaar is en dat er tijdens jouw of jullie verblijf ruimte is voor sessies in de agenda van de coach-praktijk.

Het beste is een mail te sturen waarin je het volgende noteert;

  • je gewenste data
  • namen van de deelnemende en logerende persoon of personen
  • aantal gewenste sessies gedurende je / jullie verblijf
  • zo mogelijk in het kort het onderwerp / thema of doel van je / jullie coachingssessies

Stuur die mail

Neem alvast een kijkje in de B&B (je kunt je verblijf ook boeken via deze site, de tarieven zijn dan iets anders en exclusief de coachingsessies)

Uiteraard kun je ook gebruik maken van een intensief coachtraject als je op een andere plaats verblijft maar wel graag bij Bepper een intensief coach-traject wilt volgen. In dat geval gelden de standaard tarieven voor losse coach-sessies voor 1 of 2 personen.

Voor tarieven van de sessies + overnachtingen kijk je hier

‘Een coach heb je maar voor even,

wat je meeneemt is voor het leven.’

Liesbeth Bouwhuis