Een artikel uit het Leidsch Dagblad lees je hier

Een artikel op CoachLink lees je hier

Blog van Bepper

 • Zomer Sessies

  Speciaal aanbod voor jou!

  Zomeraanbieding voor de maanden Juli & Augustus!

  Kun jij wel wat extra hulp gebruiken om uit je corona-dip te komen? Of voor iets anders waar mee zit of tegen aanloopt?


  Boek dan nu bij Bepper Coaching 3 sessies van 5 kwartier voor €270,- incl. BTW

  Wil je gebruik maken van dit aanbod? Meld je dan vóór 5 Juli aan via deze link. De sessies zijn online óf live in hartje Leiden.

  Meld je hier aan! Vermeld ZOMERSESSIES bij je opmerking onderaan.

  Je kunt dan vanaf 5 juli een telefoontje verwachten om de 3 sessies in te plannen in de maanden Juli en/of Augustus.

  Eerst meer lezen over Coaching bij Bepper in Leiden? Kijk dan hier.

 • Al wakker uit je Corona Winterslaap?
  Verstop jij je graag? Of durf je jezelf (weer) te laten zien in de wereld?

  Voor veel mensen is het wat lastig om ‘opnieuw’ te wennen aan live omgaan met mensen. 
  Afstand moeten houden letterlijk, betekent dat veel mensen ook figuurlijk afstand houden. Minder contact en meer teruggetrokken in jezelf en je eigen directe omgeving. 
  Mensen durven aanraken, vertrouwd zijn met elkaar, ontspannen samenzijn met bekenden en onbekenden, dat is er flink bij ingeschoten. Toch al lastig voor veel mensen die wat onzeker zijn of verlegen… Of als je niet zo lekker in je vel zit… Het initiatief nemen en actief worden kan dan best moeilijk zijn. 
  Hieronder een paar tips van mij:

  • Ga naar buiten. Niet over nadenken, niet wachten tot je een doel hebt, gewoon NU je schoenen aan en gaan.
  • Wees niet streng voor jezelf als je het lastig vindt. Dat mag.
  • Bel of App iemand en stel voor een kopje koffie of thee te komen drinken. Grote kans dat die persoon dat gezellig vindt.
  • Plan afspraakjes lang vooruit. Dan kan het vaak en dan staat er vast wat. Als je iets met iemand NU wilt kan het een teleurstelling zijn als het niet kan en dan gebeurt er soms (dus) niks.
  • Deel met anderen dat je het spannend of moeilijk vindt en vraag ze je te helpen.
  • Bespreek even hoe je elkaar gaat begroeten als je elkaar weer (na lange tijd?) ziet. Zeg vooral wat je prettig vindt.
  • Doe boodschappen bij de kleine winkels. Daar maak je gemakkelijker een praatje. En doe dat dan ook vaker zodat mensen jou herkennen.
  • Doe iets leuks voor een ander. Niet alleen omdat het voor die ander leuk is, maar ook omdat het jou helpt.

  Heb je moeite de drempel over te komen? Vaak is doen de beste optie. En wel METEEN. Elk moment dat je wacht is een moment dat je jezelf de ruimte geeft excuses te bedenken waardoor je je angst of onzekerheid de kans geeft in de weg te gaan staan van een gezonde en/of gezellige actie. Probeer het maar…. Je kúnt het echt!

  Liever begeleiding van een coach? Bekijk dan de speciale Zomer Sessies! Vast een interessante aanbieding voor jou!

 • Nieuwe site, zomaar ineens….

  Soms stel je dingen uit. En vaak is dat ook geen probleem. Je kijkt er een tijdje niet naar om…. en het komt wel goed. Later, als je tijd hebt, als het goede moment daar is, dan doe je het wel….

  Totdat…je te lang wegkijkt… en ineens blijkt dat dingen niet meer werken zoals je dacht. Zo kon er op de oude website van Bepper Coaching blijkbaar al tijden niet worden aangemeld. Dus ik kreeg geen nieuwe cliënten rechtstreeks via deze site. Alleen via coaching.nl en Coachfinder.nl en andere sites waarop Bepper te vinden is.

  Dus dan is er ineens een noodzaak. Ik hou er van om dat dan gelijk aan te pakken. Liefst werk ik een paar nachten door en dan is het af. Dan kan ik in mijn vrije tijd weer rustig zitten… Zolang het niet af is, wil en moet ik iets….

  Dat is een oud patroon. Ik heb al veel bijgeleerd en soms kan ik het anders aanpakken. Maar nu, merk ik dat ik het ook heerlijk vind om het te doen zoals ik gewend ben…het is mijn manier. En ik geniet ervan. Als ik dit schrijf is het al laat. Net als gisternacht. Maar mijn energie is er niet minder om. Ik schrijf lekker door en ik geniet van het even mogen toegeven aan op mijn manier iets meteen aanpakken en dan ook doorgaan tot het af is. Heerlijk. Gelukkig hoeft niet alles te veranderen en hoeft niet alles bij iedereen op dezelfde manier…..