Ontwikkel uw organisatie door het implementeren van intervisie: een krachtige methode voor professionele groei en samenwerking. Intervisie stelt uw medewerkers in staat om gezamenlijk vraagstukken, uitdagingen en casussen op te lossen, waardoor ze beter worden in hun werk en het team versterken. Een bekwame intervisiebegeleider kan hierin een positieve en effectieve rol spelen.
Intervisie biedt een gestructureerde en vertrouwelijke omgeving waarin medewerkers op een gelijkwaardige manier kennis, ervaringen en perspectieven met elkaar kunnen delen. Dit stimuleert kritisch denken, reflectie en zelfbewustzijn. Door te luisteren naar elkaars perspectieven en ideeën, kunnen medewerkers nieuwe inzichten en oplossingen ontdekken die ze zelf mogelijk over het hoofd hebben gezien.
Als ervaren en inspirerende intervisiebegeleider, breng ik een schat aan kennis en vaardigheden met me mee om uw intervisietraject tot een succes te maken.

wilt u graag intervisie in uw organisatie opzetten, dan kan dat via mij, starten met een presentatie en uitleg over ‘Wat is intervisie’ aan uw medewerkers. Vervolgens kunnen er (op vrijwillige basis) inschrijvingen plaatsvinden en groepen worden gevormd. Ik organiseer en stimuleer deelname maar zal niet pushen. Vrijwilligheid is cruciaal voor het verkrijgen van veiligheid in de groep en behalen van positieve resultaten voor alle deelnemers.

Neem gerust contact op indien u vragen hebt en mogelijkheden wilt bespreken.