Nieuwe site, zomaar ineens….

Soms stel je dingen uit. En vaak is dat ook geen probleem. Je kijkt er een tijdje niet naar om…. en het komt wel goed. Later, als je tijd hebt, als het goede moment daar is, dan doe je het wel….

Totdat…je te lang wegkijkt… en ineens blijkt dat dingen niet meer werken zoals je dacht. Zo kon er op de oude website van Bepper Coaching blijkbaar al tijden niet worden aangemeld. Dus ik kreeg geen nieuwe cliënten rechtstreeks via deze site. Alleen via coaching.nl en Coachfinder.nl en andere sites waarop Bepper te vinden is.

Dus dan is er ineens een noodzaak. Ik hou er van om dat dan gelijk aan te pakken. Liefst werk ik een paar nachten door en dan is het af. Dan kan ik in mijn vrije tijd weer rustig zitten… Zolang het niet af is, wil en moet ik iets….

Dat is een oud patroon. Ik heb al veel bijgeleerd en soms kan ik het anders aanpakken. Maar nu, merk ik dat ik het ook heerlijk vind om het te doen zoals ik gewend ben…het is mijn manier. En ik geniet ervan. Als ik dit schrijf is het al laat. Net als gisternacht. Maar mijn energie is er niet minder om. Ik schrijf lekker door en ik geniet van het even mogen toegeven aan op mijn manier iets meteen aanpakken en dan ook doorgaan tot het af is. Heerlijk. Gelukkig hoeft niet alles te veranderen en hoeft niet alles bij iedereen op dezelfde manier…..

Een reactie op “Nieuwe site, zomaar ineens….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *