Stress is soms lekker. Het geeft je drive, leuke spanning, er gaat iets gebeuren…. Misschien wordt een doel gehaald, komen er mensen kijken, is er een feestje…..

Niet bij jou? Staat het zweet in je handen? Heb je tijd tekort? Moet je alle ballen in de lucht houden en krijg je het Spaans benauwd?

Ben je bang? Nerveus? Voel je je niet lekker en reageer je anders dan je wilt?

Er is zoiets als ’te’. Druk kan fijn zijn, TE druk is stress. Kiezen kan fijn zijn, een TE moeilijke keuze is stress. Werk zoeken kan leuk zijn, TE vaak afgewezen worden is stress. Presteren kan heerlijk zijn, TE veel willen presteren is stress. Een deadline…… Een teamlid…. Een leidinggevende…. Een baas…. Een kind…. 3 kinderen….. een relatie…… allemaal fijn…en soms niet. Soms is het je TE veel of duurt het TE lang.

Wat levert jou stress op? Weet jij het? Kun je stoppen met stress ervaren? Met het jouw bui bepalen? Of krijg je het niet (meer) voor elkaar het naast je neer te leggen?

Samen zoeken we waar jouw mogelijkheden zitten om invloed uit te oefenen op jouw situatie en gemoed.

Kom gerust langs voor een gratis intake gesprek. Mijn ervaring is dat mensen na een sessie meer ontspannen en blijer naar huis gaan dan dat ze binnen kwamen…. Wil jij dat ook? Elke week een beetje beter……

Samen komen kan ook. Vaak kun je elkaar helpen signalen te herkennen, te erkennen en even een time-out te nemen. Samen oefenen kan dan heel nuttig zijn.