Hoe gaat het bij jou en jullie? Effectief? Prettig? Ontspannen? of is er spanning, onrust, nare en negatieve gevoelens?

Effectief en prettig communiceren door zelfkennis en zicht op verschillen.

Met elkaar in gesprek gaan over een onderwerp gaat vaak goed. Maar als het mis gaat is het niet altijd duidelijk wát en waardoor het misgaat.

Begrijpen wat er gebeurt en hoe het anders kan, begint bij jezelf kennen.

Tijdens de communicatietraining van Bepper leer je herkennen wat jouw manier van communiceren is en welk effect dit heeft op de ander. Ook leer je hoe de manier van die ander effect heeft op jouw gevoel en daarmee op jouw gedrag. Het bewust worden hiervan, geeft je de mogelijkheid hier iets aan te doen.

We maken dat wat er gebeurt inzichtelijk door middel van oefeningen op het Bepper Bord. Ook leer je verschillende communicatie technieken waarmee we ook oefenen. Je leert het zien van de verschillen en daar mee omgaan in plaats van daar mee botsen.

Deze training kan online en live plaatsvinden. Omdat we graag op maat werken en afstemmen op de situatie, het moment en de persoon/personen, werken we in kleine groepen of zelfs één-op-één.

We komen ook graag naar een locatie van jouw keuze als je zelf eventueel een groep hebt voor deze training. In dat geval is dat altijd een organisatie/bedrijf waar de deelnemers aan verbonden zijn of in dienst zijn en die een geschikte ruimte beschikbaar stelt.

Wil je deze training voor jou alleen, voor jou en je partner/familielid/collega of voor een groep, gezin of team, dan kun je je per persoon aanmelden.

De mogelijkheden voor deze training

  • Voor 4 of meer personen bestaat uit 5 dagdelen van 3 uren.
  • Voor 1 of 2 personen bestaat de training uit 5 ‘sessies’ van anderhalf uur.
  • Indien je de training individueel volgt, dan is het totaal 8 uur individuele training.

De training kan starten op elk moment dat er plaats en tijd voor is. Je kunt aangeven op welke dagen/ dagdelen jij of jullie goed kunnen en dan komen wij met een voorstel.
Kosten voor de training zijn € 840,- inclusief btw per persoon.

Er is een mogelijkheid deze training uit te breiden met een zeer effectief online leertraject (van 6 weken) waarbij de kennis en vaardigheden van PQ (Positive Intelligence) geleerd en geoefend worden. De combinatie van deze twee diensten geeft een enorme verbetering van de persoonlijk (interne) en gezamenlijke (interactie) communicatie!

Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Stuur dan een mail met je gegevens via dit contactformulier.