Zelfvertrouwen voor volwassenen

oogcontact

Niet iedereen heeft zoveel zelfvertrouwen als dat hij of zij zou willen.

En niet iedereen voelt zich op z’n gemak in een groep.

Of niet bij één-op-één gesprekken.

Ook het uitproberen van nieuwe dingen en het opkomen voor wat jij wilt kan moeilijk zijn.

Ben jij iemand die voor anderen plaats maakt? Je aanpast als je eigenlijk zelf iets anders wilt? Geef je meer dan goed voor je is?

Of heb je zelfs niet in de gaten wie jij eigenlijk bent en wat jouw wensen en grenzen zijn? En áls je dat wel weet, niet helder kunt communiceren of durft te zeggen wat jij vindt en wilt?

Heb je het idee dat jij er niet mag zijn met alles wat je bent of dat je niet goed genoeg bent? Dat je meer of minder bent dan een ander?

Dat klinkt als tijd voor verandering! Jij hebt net zoveel recht te leven en voluit te leven als ieder ander. Maar dat recht moet je wel durven pakken. Dat kan op een manier die ontspannen en prettig is, en hoeft niet door jezelf groter voor te doen dan je bent.

In de training “Zelfvertrouwen voor volwassenen” werken we daaraan. Met een groep van maximaal 8 personen, komen we twee-wekelijks bij elkaar en werken aan dat wat ons sterker maakt. We werken volgens een vaste structuur met aandacht en ruimte voor ieder persoonlijk. We ondersteunen elkaar.

Deze groepssessies “Zelfvertrouwen voor volwassenen “vinden plaats in het centrum van Leiden en duren twee uur per keer. Als er 6 personen op de wachtlijst staan, wordt er een nieuwe groep gevormd. De samenstelling blijft gelijk gedurende het traject om de veiligheid te waarborgen.

Doe jij mee? 5 sessies van 2 uur, op maandagavond. De kosten zijn €115,- per persoon.

1e cursus vindt plaats op 5 maandagen te weten; 3 + 17 april en 1 + 15 + 22 mei 2023!
Meld je hier aan voor deze groep of om op de wachtlijst te komen als je niet kunt en graag een andere dagen/tijden wilt. Na aanmelding krijg je uiterlijk 30 maart bericht of deze cursus doorgaat. Het gaat niet door bij te weinig aanmelding, vandaar deze ‘onder voorbehoud’.

Indien nodig kun je de training aanvullen met individuele coaching sessies of als je liever 1-op-1 gecoacht wilt worden dan kan dat natuurlijk ook. Kijk daarvoor op deze pagina.