Door verschillende omstandigheden loopt het soms niet ‘lekker’ in je gezin. 

Als iemand in je gezin niet lekker in z’n vel zit, heeft dat soms effect op het ontspannen functioneren van het geheel. 

Als gezinsleden van verschillende achtergronden komen, als het een ‘samengesteld’ gezin betreft bijvoorbeeld, kunnen verschillende gewoontes en manieren, maar ook loyaliteitsgevoelens, verdriet en boosheid, jaloezie en allerlei andere zaken een rol spelen. 

Een ingrijpende gebeurtenis heeft soms grote impact op gezinsleden. Op ieder lid een andere impact en ieder gaat daar op eigen wijze en in eigen tempo wel of niet mee om.

Al deze voorbeelden vragen om een rustige en onafhankelijke blik van buiten. Iemand die aan de slag gaat, observeert en ontdekt samen met de gezinsleden waar het spaak loopt. En vooral, hoe het beter kan worden. Samen stap voor stap leren luisteren, vertellen, oefenen en ontdekken dat het anders kan. 

Het uitleggen en oefenen met de Transactionele Analyse kan daarbij heel veel opleveren. Dat is een manier waarop we met elkaar zullen werken. Ook leren wrevelen en spinselen zullen waarschijnlijk aan de orde komen. Iedere situatie en iedere samenstelling vraagt om een specifieke aanpak. Daarom werken wij op maat en stemmen we af per moment en situatie.

Wij zullen ons uiterste best doen om jullie samen te laten leven op een manier die voor iedereen meerwaarde geeft en heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of meld je direct aan voor een (gratis) intakegesprek.

Na je aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jullie zijn van harte welkom.