Alle tarieven die hier vermeld staan zijn inclusief 21% BTW. *

Coaching tarieven

Tarieven van Bepper Per 01 – 01 – 2021.
Voor particulieren en bedrijven rekenen wij hetzelfde tarief.

 • Intake; Gratis, duur afhankelijk van type coaching.
 • Standaard prijs per sessie voor
  • 1 persoon € 90,- (sessie van 5 kwartier)
  • 2 personen € 130,- (sessie van anderhalf uur)
  • 3 personen of meer € 230,- (sessie van 2 uur)
  • Losse sessie met afwijkende tijd € 1,80 per minuut
  • Eénmalige losse sessie met het Bepper Bord € 90,- (sessie van 5 kwartier, geen intake)

Bepper factureert bij losse sessies 1x per maand voor het aantal sessies dat in die maand gevolgd. Een traject wordt na de intake gefactureerd. Trajecten zijn over het algemeen iets goedkoper per sessie.

1 persoons coach-traject

 • 5 x sessie van 5 kwartier, Traject voor 1 persoon € 440,- (intake = sessie nr.1) (life coaching, loopbaancoaching e.d.)
 • 10 x sessie van 5 kwartier, Traject voor 1 persoon € 870,- (intake = sessie nr.1) (life coaching, loopbaancoaching e.d.)
 • Student-Traject MBO/HBO/Universiteit, 12 x 45 min. € 750,- (intake = sessie nr.1)

2 personen

Voor trajecten met meer dan 1 persoon spreek ik graag vooraf 3 tot 5 sessies af. Als het bij één sessie blijft, is dat jammer. Alle betrokkenen hebben hun tijd en aandacht nodig. Iedere betrokkene heeft het ook nodig vanuit zijn eigen gevoel en ervaring te kunnen delen. Ook ontdekken waar de kern zit van dat wat niet goed loopt neemt tijd in beslag. Als dat allemaal helder is, kunnen we gaan oefenen. Als je een paar keer herhaalt wat nieuw is, kan er echt een nieuwe manier groeien. Dan verbetert er echt iets in jullie contact. Daarvoor is een bepaald commitment nodig voor alle betrokkenen en ook een bepaalde tijd. Daarom spreken we altijd vooraf een minimum aantal van 3 sessies af.

 • 3 sessies van anderhalf uur, Traject voor 2 personen € 380,-
 • 5 sessies van anderhalf uur, Traject voor 2 personen € 620,-

3 of meer personen

Traject voor 3 of meer personen of trajecten op locatie bij jullie thuis is Op Aanvraag.

Online Coaching

Alle sessie en trajecten voor 1 persoon kúnnen ook online plaatsvinden indien gewenst. Meestal doen wij dit via Zoom. Voor sessies en trajecten met 2 of meer personen gaan we altijd uit van live sessie in de praktijk.

In Company team-building workshops, coaching of training op maat

Bepper kan op locatie medewerkers en/of leden van het management coachen. Ook hebben wij speciale mogelijkheden om teams te helpen de samenwerking en communicatie te verbeteren of een project voor te bereiden met een team. Indien een samenwerking niet goed loopt kunnen we ook gedurende een project of samenwerking voor verbetering zorgen door de unieke, de-escalerende aanpak met de Bepper Balance Methode. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte op maat. 

SLIM-regeling

Heeft u als (MKB-)bedrijf subsidie aangevraagd voor de SLIM-regeling of bent u van plan dit te gaan doen? Dan kunnen wij u met deze subsidie van dienst zijn door het verzorgen van Loopbaan- en Ontwikkeltrajecten van uw medewerkers. Kijk hier voor meer informatie over de SLIM-regeling kunt u hier kijken of u kunt contact opnemen met vragen.

* Prijzen voor cliënten die via Coaching Nederland of via Springst bij Bepper komen, kunnen afwijken van de hier genoemde tarieven.