Soms wil je een dag op pad. Een dag iets anders dan anders. Je kunt naar de sauna gaan of een boswandeling maken. Je kunt een cursus of workshop doen of naar een museum… De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je samen dan is veel leuk om te doen. Ga je alleen, dan is het voor sommige mensen al lastiger om deze dingen te doen.

Alleen of samen kunt je ook iets héél anders doen.

Maar wat als je in één dag jezelf verder ontwikkelt? Beter in je vel komt te zitten? Nieuwe energie en mogelijkheden ontdekt om je eigen situatie en opties te verbeteren?

Dat kan op een Ontwikkel dag bij Bepper.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

 • Je bent welkom vanaf 09:20
 • We beginnen echt om 09:30 en eindigen om 17:00
 • De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen per dag.
 • Na een korte kennismaking starten we met het in kaart brengen met de dingen die je bezighouden. Via het Bepper Bord maak je een keuze voor jouw focus-van-de-dag.
 • Je gaat aan de slag met jouw focus-van-de-dag. Dit gebeurt door verschillende oefeningen, soms voor jou alleen, soms in tweetallen, soms in de groep. Hiervoor worden verschillende methodes en werkvormen ingezet, maar we zullen met name gebruikmaken van ‘Positive Intelligence’ om jou via verschillende kanten te laten kijken, voelen en ontdekken hoe jij verder komt met betrekking tot jouw focus-van-de-dag.
 • Alle Ontwikkel-Dagen hebben dezelfde structuur. Daardoor verloopt de dag helder en vertrouwd. Toch levert het elke keer dat je een dag meedoet, nieuwe dingen op omdat jouw focus-van-de-dag elke dag anders zal zijn. Ook zijn sommige onderdelen van de structuur per keer ietsje anders. En er zal elke keer een andere dynamiek zijn die nieuwe mooie dingen geeft.
 • Aan het einde van de dag nemen we afscheid voor nu en ga je met nieuwe energie, nieuwe inzichten en concrete acties met betrekking op jouw focus-van-de-dag naar huis.

Focus-van-de-dag

Een focus-van-de-dag is de keuze die je maakt vanuit alle dingen die je bezighouden. Veel mensen hebben altijd wel op meerderen vlakken keuzes waar ze voor staan, dingen waar ze tegenaan lopen of mee vast zitten. Of patronen die ze maar niet kunnen doorbreken. Interacties met mensen die niet lekker lopen. Niet goed durven of doen. Het kan over van alles gaan; van praktische dingen en keuzes tot diepgewortelde wensen en verlangens. Van werk gerelateerde dingen tot relatie en opvoeding. Van dingen van vroeger tot dingen van straks. Alles kan. Om een goede keuze te maken wat voor jou op het moment van deze dag de beste focus is, brengen we deze dingen eerst allemaal in kaart en krijgen ze allemaal een beetje aandacht. Dat is niet alleen nuttig, maar ook fijn en soms leuk. Je zult merken dat tijdens dit stuk van de dag voor jou heel duidelijk wordt waar jouw prioriteit voor deze dag het beste kan liggen…..

Praktisch

 • Lunch neem je (in de meeste gevallen) zelf mee en kun je nuttigen in onze keuken of in de tuin als het weer het toelaat. Je kunt (bij locatie Leiden) ook de stad in lopen om op een terrasje iets te nuttigen. Zo krijgt iedereen wat hij/zij graag wil en mag en kan eten en houden we de prijs betaalbaar. Je kunt wel gebruik maken van de koelkast en de magnetron om iets te koelen of op te warmen.
 • Bepper organiseert deze dag ongeveer 1 x per maand. Je kunt je voor 1 Ontwikkel-Dag aanmelden, maar je kunt ook, na de eerste keer, besluiten een abonnement te nemen. Je kunt dan 1x per twee maanden meedoen en betaald een gereduceerd tarief. Dit kost €45,- per maand. Zo blijf je je ontwikkelen en blijf je in jouw ontwikkelproces in verbinding staan met andere mensen die zich ontwikkelen.
 • De Ontwikkel-dagen vinden plaats in Leiden (hartje centrum) en binnenkort ook op andere locaties in het land. Doe je meerdere keren mee, dan kun je per keer kiezen waar je naar toe wilt.

Tarieven

 • € 100,- 1 losse Ontwikkel-dag (incl. btw en koffie/thee/versnaperingen)

Meld je vandaag nog aan en doe mee! Het zal je helpen en goed doen. Samen kom je verder….

Reserveer via de link met datum aan de rechterkant (of onderaan als je op je mobiel zit) je plek op één van de eerstvolgende ontwikkel-dagen.

Inschrijven voor 10 mei kan hier!

NB indien je je aanmeldt voor een ontwikkel-dag, word je tenminste 1 week vooraf gewaarschuwd indien er te weinig aanmeldingen zijn en de dag niet doorgaat. Je hebt dan altijd de keus, of je geld terug, of doorschuiven naar een volgende datum.