Hoe vaak praat jij met je kind? Met je partner? Met je teamlid? Je vader?

Vaak herhalen we vragen als “hoe is het” of “hoe was het vandaag” en soms krijgen we alleen een “oké” of “prima hoor”…..of wanneer het tegenzit “klote”….. Mensen vertellen vaak gemakkelijk wat voor op de tong ligt. En dat is soms niet zo veel.

Hoe zou het zijn als er een instrument was waarmee je veel méér in gesprek komt. Zonder dat je gesprekspartner in het begin veel hoeft te zeggen. Of zonder dat jij in het begin heel veel moet zeggen?

Niet iedereen vindt het gemakkelijk vragen te stellen.

En Niet iedereen vindt het gemakkelijk te vertellen en delen wat in hem of haar omgaat.

Het Bepper Bord is dan een heel handig en toegankelijk hulpmiddel.

In gesprek over de toekomst?

Woorden schrijven, voorlezen, wegen, ontdekken en delen…. Het klinkt misschien wat vreemd voor je, maar het is eenvoudig, leuk en effectief. Het zorgt ervoor dat jij en je gesprekspartner allebei zien wat er speelt, hoe dat is en wat je daar mee kunt.

Bij Bepper Coaching & Training leer ik je in 1 tot 4 sessies hoe dat werkt. Ik pas het toe bij jou en leer het jou toepassen, zodat jij dat weer kunt doen met je kind, partner, familielid, vriend of collega.

Wat speelt er allemaal bij je medewerker / teamlid?

De prijs van deze training en het leren gebruiken van deze tool is inclusief Magnetisch Bepper Bord. Het kán ook met Houten bord maar dan is de prijs hoger.

Eén sessie inclusief Magnetisch Bepper Bord is €195,- en duurt anderhalf uur. Kies je voor 1 sessie online dan zit komen er €6,95 verzendkosten bij.

De prijs van 4 sessies (1 x 1,5 uur en 3 x 1 uur) inclusief Magnetisch Bepper Bord, is 495,- (incl BTW) Kies je voor 4 sessies online, dan zijn de verzendkosten gratis.

Een Houten Bepper Bord (met ingrediënten) in plaats van een Magnetisch Bepper Bord (met ingrediënten) is €80,- extra.

De sessies kunnen live in de praktijk zijn in Leiden, of online. Eventueel kan ik ook op jouw locatie komen en de sessies aan meer mensen tegelijk geven, maar daar zijn extra kosten aan verbonden.