De weg vinden

Begeleiding bij Scheiding

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Scheiden? En dan?

Het is vaak lastig samen te overleggen als je gaat scheiden.

Veel professionals zijn misschien al betrokken bij jullie proces.

Toch is het belangrijk aandacht te besteden aan dingen die nu misschien nog niet aan de orde lijken te zijn. Of die dat ook nu al zijn maar waar je niet echt aan toe komt.

Je bent nu aan het redden en overleven, aan het verwerken of nog verbaasd en/of voelt allerlei emoties. Er kan van alles gebeuren in en om het proces van scheiding. En op hele verschillende manier voor de betrokken partners (en eventueel kinderen). Soms ook nog voor (schoon-)ouders.

scheiding gevolgen verdergaanTijdens deze workshop besteden we aandacht aan die dingen die nu nog niet aan de orde zijn of misschien ook wel. Om te voorkomen dat je in een 'vecht'-scheiding belandt is het belangrijk dat de communicatie en de manier van communiceren zo optimaal mogelijk is voor de dingen die er toe doen voor beiden. En dat bespreekbaar wordt gemaakt waar je anders in de toekomst met een boog omheen loopt of steeds weer elkaar over in de haren kunt vliegen.

We besteden aandacht aan die dingen die afstemming behoeven maar waarin jullie, gezien de huidige situatie en/of jullie verschillen, misschien moeite mee hebben. Daardoor brengen jullie jezelf, elkaar en of je kind(eren) mogelijk meer schade toe dan nodig is.

Voorkomen is beter dan genezen en soms is genezen zo moeilijk......zo niet onmogelijk en blijven issues van relaties die levenslang meegaan, omdat er blijvend verbindende factoren zijn, ook levenslang alle betrokkenen in de weg staan.

Het voorkómen van een scheiding is niet altijd mogelijk of niet altijd wenselijk. Het voorkómen van eeuwigdurende spanning en strijd vaak wel. Maak een begin met deze workshop of met een sessie voor 2 personen of je gezin. Bespreek gerust de mogelijkheden.

In deze workshop zullen we een wat praktische benadering hebben al kan het natuurlijk wel gevoelig liggen wat er voorbij komt. Daar is zeker ook aandacht voor.

Heb je na de workshop behoefte aan meer aandacht voor jullie samen of jou alleen in een kleinere zetting, dan kan dat uiteraard. Ook als er geen workshop op korte termijn in de planning staat, kun je je aanmelden voor een aantal coach sessies voor jou of jullie samen. Vraag in dat geval een (gratis) intake aan via de webshop.

Als de scheiding al achter de rug is en de communicatie en afstemming onderling loopt niet naar wens, dan kun je ook terecht voor hulp. Je leest er hier meer over.

Aanmelden voor de workshop of voor een intake gesprek voor coaching voor jullie samen doe je via onze webshop.

Kijk hier voor de planning en hier voor de tarieven.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back