De weg vinden

De Bepper Balance Methode

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

De Bepper Balance methode

De Bepper Balance Methode is een methode die ingezet kan worden bij cliënten door professionals met een coachende en begeleidende functie.

Een professional kan er voor kiezen om de methode als onderdeel van een traject in te zetten of om de methode bij cliënten als eenmalige sessie aan te bieden.

Door de tastbare uitvoering en het visuele karakter van de gebruikte tools, werken hoofd, hart en buik (het bewuste en onderbewuste) samen en wordt een eerlijk beeld van de innerlijke beleving zichtbaar.

Dat leidt tot overzicht, inzicht en realistische stappen ter verbetering. Omdat dit voor de professional en de cliënt zichtbaar is, kan de professional meer gerichte vragen stellen en de cliënt eigen nieuwe inzichten ontdekken en beter zelf zien welke mogelijkheden voor verbetering er zijn.bepper boek bord liesbeth

Het boek "Anders coachen met de Bepper Balance Methode" lees je er alles over. Je kunt het overal bestellen, maar bijvoorbeeld hier.

Om te leren werken met de Bepper Balance Methode is een 2-daagse training ontwikkeld voor professionals met een coachende functie.

Deze training is op dit moment erkend door 3 beroepsverenigingen.
De NOBCO , de LVSC en de St!R hebben PE-punten toegekend.
ST!R Stir logo NOBCO logo LVSC logo

SKJ accreditatieDaarnaast is de training van Bepper "Werken met de Bepper Balance Methode" is geaccrediteerd door het SKJ en er zijn 19,5 registerpunten toegekend.

Na deze training krijgt een deelnemer dan ook een Certificaat voor deelname en mag deze methode in zijn/haar eigen beroepspraktijk gebruiken. Dit certificaat geeft geen recht om trainingen te geven voor werken met deze methode, dat is voorbehouden aan gespecialiseerde trainers die zijn aangesloten bij Bepper b.v.

Veel meer informatie en voorbeelden uit de praktijk vind je op de website van de methode.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back