De weg vinden

Samen leven in/met een (samengesteld of ex-) gezin

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Samenleven en samenwerken

Er zijn talloze voorbeelden van 'dingen' die voorbij komen in een relatie. In elke relatie. Daar vind je samen een oplossing voor door erover te praten. Maar soms lukt dat niet. Of ga je het uit de weg. Zitten er dingen in de weg om echt te luisteren. Na een scheiding, of juist bij een nieuwe samenstelling van je gezin.

Ook het samen kinderen opvoeden brengt vaak de nodige (nieuwe) verschillen van inzicht en aanpak aan het licht.

In de Knoop, samenleven en samen levenNog lastiger kan dat zijn als je een samengesteld gezin hebt waar je niet alleen als (nieuwe) partners een verschillende manier van samenleven en opvoeden hebt maar waar ook nog eens de kinderen vanuit verschillende achtergronden voor allerlei uitdagingen komen te staan.

Soms gaat het prima, soms wat minder en soms gaat het echt niet goed. In deze workshop kun je vooraf (als je samen plannen hebt en issues wilt voorkomen) of tijdens je samenwoon-tijd (als je al enige tijd samenleeft ) ontdekken waarin jullie verschillen en wat de mogelijke de effecten daarvan zijn.

Ook krijg je inzicht in welke opties jullie hebben verbetering te realiseren. Of juist hoe je issues kunt voorkomen. Het is vooral nuttig om je voor deze workshop samen aan te melden en te komen. Dan werk je gelijk mét elkaar.

In deze workshop zullen we een wat praktische benadering hebben al kan het natuurlijk wel gevoelig liggen wat er voorbij komt. Daar is zeker ook aandacht voor.

Heb je na de workshop behoefte aan meer aandacht voor jullie samen of jou alleen in een kleinere zetting, dan kan dat uiteraard. Ook als er geen workshop op korte termijn in de planning staat, kun je je aanmelden voor een aantal coach sessies voor jullie samen. Vraag in dat geval een (gratis) intake aan via de webshop.

Aanmelden voor de workshop of voor een intake gesprek voor coaching op maat voor jullie samen doe je via onze webshop.

Kijk hier voor de planning en hier voor de tarieven.
Staat er niks in de planning, neem dan even contact op.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back