De weg vinden

Het 1op1 Dieet bij Bepper

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Afvallen en op gewicht blijven.

1op1dieet LeidenIedereen die wil afvallen kan in mijn praktijk terecht voor 1op1 begeleiding bij afvallen en de producten die het 1op1 - Dieet biedt aan maaltijdvervangers in de vorm van shakes, repen, soepen en meer. Je leest daarover alles op de site van 1:1Diet. Daar kun je je ook aanmelden voor het 1op1 Dieet bij mij.

Naast Consulent voor het 1op1Dieet ben ik ook al jarenlang Gecertificeerd Coach met mijn eigen praktijk. Ik heb dus nog meer te bieden. En misschien kun jij dat wel goed gebruiken.

Wil je afvallen en is dat lastig voor je of ben je al afgevallen en is het moeilijk voor jou om op gewicht te blijven? Dan kun je ook terecht bij Bepper voor coaching.

We werken samen op individuele basis aan bewustwording van alles dat een rol speelt bij jouw voornemen of poging. Alle valkuilen die er zijn waardoor je dit niet of niet geheel lukt komen aan bod. Het gaat dan niet over calorien, kilo's en recepten, maar over je persoonlijke karaktertrekken, je overtuigingen, je zelfbeeld, je sociale interactie en je weerbaarheid daarin. Liesbeth 1:1Diet

Er kan van alles langskomen als het over jou en je veranderproces gaat. Kom je langs voor een 1op1 intake gesprek, dan kun je daar alles over vragen.

Naast de extra coaching die je in mijn praktijk kunt boeken, kun je ook deelnemen aan een workshop (Lief Lijf) en een langlopend programma dat speciaal is ontwikkeld voor het in groepsverband afvallen en/of op gewicht blijven. Dit programme heet 'OP je BEST'.

Je bent van harte welkom!

Neem gerust contact op voor een intake of als je vragen hebt.

Een hartelijke groet, Liesbeth Bouwhuis.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back