De weg vinden

Workshop Communiceren

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Beter communiceren

Één van de belangrijkste dingen waar menselijke interactie mee staat of valt is Communicatie. Communiceren kun je leren.

Leer oefenen en begrijpen hoe jij, of jullie samen, beter kunnen communiceren.

Je communiceert op allerlei manieren. Met je woorden, je intonatie, je uitdrukking, je houding, je gedrag, wat je ervoor deed, of erna doet, wie erbij is, op papier, via social media en nog meer.

workshop communicerenHoe goed jij ook bewust bent of lijkt te zijn van wat je doet, onbewust doe je altijd meer. En zelfs al zou je 100% bewust kunnen zijn van je eigen manier van communiceren, dan zou de manier waarop het bij de ander overkomt ook nog heel verschillende reacties op kunnen roepen.

Elke situatie heeft een andere mate van (ont)spanning en daarmee een andere lading in de communicatie, in welke vorm dan ook.

Toch zijn er manieren die je kunnen helpen om te zorgen dat frustraties minder snel oplopen, spanning kan verdwijnen en escalaties kunnen worden voorkomen.

Komen jullie oefenen in deze workshop? Het zou zomaar leuk kunnen worden. Effectief in ieder geval.

In deze workshop zullen we een wat praktische benadering hebben al kan het natuurlijk wel gevoelig liggen wat er voorbij komt. Daar is zeker ook aandacht voor.

Heb je na de workshop behoefte aan meer aandacht voor jullie samen of jou alleen in een kleinere setting, dan kan dat uiteraard.

Kijk hier voor de planning en hier voor de tarieven.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back