De weg vinden

Intake en een coach-traject

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Hoe gaat dat?

Coaching begint altijd met een intake gesprek. Daarin geef je aan waar je behoefte aan hebt, op welke manier je waarin vastloopt of iets wilt veranderen en/of wat je wilt leren.
Je kunt natuurlijk ook je vragen stellen als je die hebt.
Als je bij Bepper een intake gesprek hebt gehad, geef je eerst zelf aan of je denkt dat je op de juiste plek bent. Van mijn kant zal ik ook aangeven of ik denk je te kunnen helpen of dat je misschien beter ergens anders ondersteuning kunt zoeken of vinden.

Je kunt je aanmelden voor een (gratis) intake gesprek via de webshop. Dat intake gesprek kan live in de praktijk, maar ook online plaatsvinden. Dat geldt ook voor de sessies. Mijn voorkeur gaat uit naar live, maar dat is niet altijd mogelijk. In mijn praktijk is het overigens wel heel goed mogelijk voldoende afstand te houden mocht dat, bijvoorbeeld vanwege een corona-regelement, nodig zijn.

Indien we van beide kanten akkoord gaan, is het de gewoonte bij veel coaches om een traject van in te plannen van bijvoorbeeld 6 sessies. Bij Bepper is het uitgangspunt dat we niet vooraf vastleggen om hoeveel sessies het gaat, tenzij de cliënt, jij dus, aangeeft daar de voorkeur aan te geven. In beide gevallen worden de sessies per keer ingepland, dus pas tijdens de ene sessie plannen we de volgende. In eerste instantie zullen de sessies elke week plaatsvinden maar naarmate het proces vordert kan er ook meer gespreid worden. Dat gaat natuurlijk allemaal in overleg en op basis van mogelijkheden aan beide kanten.

Een sessie voor 1 persoon duurt 75 minuten. Andere opties en variaties vindt u op onze tarieven pagina.

NB:
Bij Bepper is het regel dat je altijd voor de laatste sessie aangeeft als je wilt stoppen. Of dat nu de 6e sessie van het coachtraject is of een losse sessie. Wij willen altijd na de mededeling dat u besloten heeft te willen stoppen, nog 1 laatste sessie. Wij willen u niet 'zomaar' loslaten want u gaat met ons een verbinding aan en wij ook met u. Soms is een impulsieve gedachte of actie later moeilijker terug te draaien. Soms is het alleen een kwestie van financiën, waar misschien een oplossing voor gevonden kan worden. Of een sessie was misschien relatief confonterend of moeilijk was en kan zoiets als vluchtgedrag leiden tot een besluit dat achteraf misschien niet wenselijk bleek.

Door een laatste sessie die voor alle partijen duidelijk de laatste sessie is kunnen we dit soort dingen samen checken en het traject voor beide partijen goed afronden. Dan is de kans groter dat het echt goed afgerond wordt, voor u en voor uw coach.

Natuurlijk zullen wij wel altijd uw wens om te stoppen respecteren en soms ook aanmoedigen of initiëren.
Maar zorg en nazorg is in onze ogen erg belangrijk en geeft een beter gevoel achteraf, voor alle betrokkenen.

Lees hier meer over coaching voor

1 persoon 2 personen of meer Teams

 

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back