Positieve Intelligentie is de mate waarin je in staat bent je gedrag en gevoel aan te sturen vanuit je positieve krachten (je ‘Sage Mode’) in plaats van door je negatieve krachten (je ‘Saboteur Mode’).

Een overzicht van de saboteurs

Herkennen wanneer je gevoel of gedachte wordt veroorzaakt door je saboteurs is al best lastig. Je wordt veel meer en vaker beïnvloed door je saboteurs dan je misschien in de gaten hebt. Dat belemmert je in je doen en laten , in je vrije gevoel en in het kunnen zijn van degene die jij in oorsprong bent. Het verzwakken van deze saboteurs en de shift maken naar je oorspronkelijke wijze ik (Je positieve krachten), versterkt je PQ.

Maar nog belangrijker, het maakt je los van alle door angst gedreven acties en keuzes, en geeft vrijheid en rust.

Je leest meer over dit programma via deze brochure die je hier kunt downloaden.

Positive Intelligence is een programma van Sherzad Chamine, een Stanford Professor en schrijver die een programma ontwikkelde om dit te trainen, die onderzoek deed naar de effectiviteit en die dit groot en met veel support de wereld in brengt.

Je kunt via mij voor een 6-weeks programma intekenen waarin je brein echt wordt getraind in deze vaardigheid. Wil je daar meer over weten, stuur dan een mail naar info@bepper.eu en vraag naar info over PQ.

Je kunt ook eerst een assessment doen om te weten in welke mate jij door je saboteurs beïnvloed wordt. Dat kun je hier doen

Wil je je aanmelden voor dit 6 weeks programma na het lezen van de brochure die je hierboven kunt downloaden, dan kun je je hier aanmelden door deze wens aan te geven in het contactformulier.