De weg vinden

Gezins-coach

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Een coach voor je gezin

Door verschillende omstandigheden loopt het soms niet 'lekker' in je gezin.

Als iemand in je gezin niet lekker in z'n vel zit, heeft dat soms effect op het ontspannen functioneren van het geheel.

gezin, strijdAls gezinsleden van verschillende achtergronden komen, als het een 'samengesteld' gezin betreft bijvoorbeeld, kunnen verschillende gewoontes en manieren, maar ook loyaliteitsgevoelens, verdriet en boosheid, jaloezie en allerlei andere zaken een rol spelen.

Een ingrijpende gebeurtenis heeft soms grote impact op gezinsleden. Op ieder lid een andere impact en ieder gaat daar op eigen wijze en in eigen tempo wel of niet mee om.

Al deze voorbeelden vragen om een rustige en onafhankelijke blik van buiten. Iemand die aan de slag gaat, observeert en ontdekt samen met de gezinsleden waar het spaak loopt. En vooral, hoe het beter kan worden. Samen stap voor stap leren luisteren, vertellen, oefenen en ontdekken dat het anders kan.

Het uitleggen en oefenen met de Transactionele Analyse kan daarbij heel veel opleveren. Dat is een manier waarop we met elkaar zullen werken. Ook leren wrevelen en spinselen zullen waarschijnlijk aan de orde komen. Iedere situatie en iedere samenstelling vraagt om een specifieke aanpak. Daarom werken wij op maat en stemmen we af per moment en situatie.

Wij zullen ons uiterste best doen om jullie samen te laten leven op een manier die voor iedereen meerwaarde geeft en heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of meld je direct aan voor een (gratis) intakegesprek via onze webshop.

Na je aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jullie zijn van harte welkom.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back