De weg vinden

Onze achtergrond

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Bepper PraktijkBepper Praktijk

De coachpraktijk van Bepper bestaat sinds 2014.

Wij zijn begonnen met alleen individuele sessies. Naarmate de ervaringen en opleidingen vorderden is het aanbod uitgebreid en zijn er diverse werkvormen en doelgroepen toegevoegd.

Met veel plezier en voldoening werken wij mee aan de verbetering van dat wat verbetering behoeft. Op positieve, creatieve en persoonlijke wijze werken we met tal van klanten en cliënten op maat.

De praktijk van Bepper is sinds 2016 gevestigd in een prachtig pand in het historisch centrum van de Leidse binnenstad. Deze praktijk is geschikt voor groepen tot 8 personen. Vandaar dat wij alleen trainingen, sessies en workshops geven aan kleine groepen. Natuurlijk kunnen we altijd op locatie bij een opdrachtgever aan de slag indien de groepen groter zijn.

Vanuit de praktijk heeft Liesbeth Bouwhuis een nieuwe methode ontwikkelt om te coachen. Dit heet de Bepper Balance Methode. Je leest er alles over op deze site of je kunt het boek"Anders coachen met de Bepper Balance Methode" kopen in de boekenwinkel of in onze webshop.

U bent van harte welkom!

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back