Mijn naam is Liesbeth Bouwhuis en ik ben gecertificeerd coach. Als docent, project manager en ondernemer/adviseur ontdekte ik dat ik goed ben in het begeleiden van mensen en processen en het schrijven en uitvoeren van business- en verander-plannen. Plannen waarbij ik vaak met veel verschillende mensen moest samenwerken en afstemmen. Mensen met verschillende karakters, achtergronden, prioriteiten en meningen. Een mooie uitdaging om daarbij met de actie en aanpak toch iedereen recht te doen. Waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelde en er toch knopen werden doorgehakt. Hoewel ik dat erg fijn werk vond, merkte ik keer op keer dat ik het nog interessanter vind de mensen zelf te begeleiden op hun zoektocht naar ‘hoe kan (ik) het beter of prettiger doen voor mijzelf en misschien ook voor de ander’.

Na de opleiding tot coach ben ik een eigen praktijk gestart. In mijn praktijk coach ik jongeren, volwassenen, stellen, gezinnen en teams op weg naar verbetering. 

Ik doe dat met veel plezier omdat ik hou van afwisseling. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen verhaal en karakter en het is mooi om bij iedereen de juiste toon te vinden en de beste manier om dát voor elkaar te krijgen waar de cliënt mee geholpen is. Dat hem, haar of hen verder helpt in het zo optimaal mogelijk functioneren, genieten en (samen)leven.

Je kunt bij mij voor vele soorten coaching terecht. Ik ben goed opgeleid als coach en daarnaast o.a. gecertificeerd voor Systemisch werken / opstellingen, EMDR, ACT, een DiSC en Drijfveren meting. Op dit moment ben ik actief met PQ coaching, wat gaat over Positive Intelligence en het verbeteren van de Mentale Fitness, een geweldig programma waar ook jij van kunt profiteren als je in mijn praktijk komt.

Ook voor loopbaancoaching en allerlei tests die verhelderend kunnen werken bij het ontdekken van je mogelijkheden om (iets) te veranderen, anders te kiezen en/of dingen anders te ervaren, kun je bij mij terecht.

Ook kun je via Bepper een Soft Skills training doen via CoachingNederland. Neem voor meer informatie contact op.

Ik werk ook via partners. Bepper is Partner bij Coaching Nederland en bij TalentFirst. Indien je via hen bij mij terecht komt, wordt je via hen ook gefactureerd.

Als trainer/docent ben ik CRKBO-gecertificeerd.

Bepper Coaching & Training is Erkend Opleider voor STAP-subsidie.

Ik ontwikkelde ook vanuit die praktijk een eigen, tastbare tool en methode. De Bepper Balance Methode. Een coach- en trainings- methode met fysieke tools en een hele eigen benadering en manier van vragen stellen. De cliënt ziet, voelt en ontdekt zelf hoe het anders kan. Ik heb er een boek over geschreven en ik leer anderen hiermee te werken. Ik ben dus ook trainer.

Ik train niet alleen andere coaches, trainers, begeleiders en therapeuten om met deze methode te werken. Het volgen van deze training levert PE punten op voor NOBCO, STIR, LVSC, NOLOC en SKJ.

Ik geef ook trainingen voor teams van bedrijven en organisaties op het gebied van samenwerken, afstemmen, communiceren, feedback geven/ontvangen en projectmanagement.

Je kunt meer lezen over deze methode via de website http://bepperbalance.com  Je kunt je daar ook aanmelden voor een training.

Ik heb ook een boek geschreven over deze methode. Het heet “Anders coachen met de Bepper Balance Methode”. Je kunt dit bijvoorbeeld hier bestellen.