De weg vinden

Ondersteunings Programma BEwust STabiel

OP je BEST

Home Contact

Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

OP je BEST

Veel mensen hebben goede voornemens. En vaak gaat dit over anders eten, afvallen en meer bewegen.
Soms begin je met veel energie aan je plan.
Soms heb je een hele goede aanleiding om een plan te maken en dit uit te voeren omdat je veel last hebt van hoe het nu is of hoe het nu gaat.

Zo gemakkelijk het soms is te beginnen, zo moeilijk is het vaak om je nieuwe gewoontes vol te houden als je (een deel van) je resultaat bereikt hebt.

Of als het resultaat tegenvalt en je je motivatie verliest.

Daarom heeft Bepper een ondersteuningsprogramma ontwikkeld:

Het 9-maanden programma heet OP je BEST ®
en dat staat voor Ondersteunings Programma ( je ) BEwust STabiel.

Het 9-maanden programma OP je BEST bestaat uit de volgende onderdelen:

Waar hebben we het NIET over?

De thema´s die WEL in de sessies behandeld zullen jouw helpen bewust te worden van alle andere dingen die een rol spelen bij het in stabiel houden van wie en hoe je wilt zijn.

Thema´s (in willekeurige volgorde) die aan de orde komen zijn:

Je groep bestaat uit maximaal 8 personen De groep-sessies vinden plaats in de praktijk van Bepper in het centrum van Leiden.

Bij de wandelsessies worden groepen gecombineerd.
Wandelsessies vinden plaats in regio Leiden.

De prijs voor het totale 9-maanden programma OPjeBEST is € 395,- per persoon.

Om eerst kennis te maken met de trainer en de methode waarmee gewerkt wordt, kun je je aanmelden voor de workshop Lief Lijf

Deze workshop staat op zichzelf en is waardevol voor iedereen. Het thema van deze workshop wordt niet in het 9-maanden programma behandeld dus er is geen herhaling voor hen die zich hiervoor willen aanmelden. Om je aan te melden voor het 9-maanden programma OP je BEST hóef je niet eerst de workshop te hebben gevolgd.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back