De weg vinden

Bepper Coaching

Overzicht --> Inzicht --> Verbetering

Voor individu, stel, gezin en team

Home Nieuws Agenda Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Online Coaching

Voor personen die niet in staat zijn langs te komen vanwege afstand of een mobiliteitsprobleem, bieden wij online coaching aan via skype of facetime.

Je kunt een strippenkaart kopen voor 10 x 1 kwartier online coaching of een maandabonnement nemen. Je kunt de sessies met inplannen of, ongepland, kort van te voren een whatsapp sturen of het nu kan. Soms kan dat dan wel en soms past dat dan niet meteen, maar wel binnen een paar uur.

Per gesprek geef je vooraf aan welke tijd je denkt nodig te hebben.
30 minuten, drie kwartier of een uur...
5 minuten voor het einde krijg je dan een seintje dat de tijd bijna om is.

Jij helpt mee de tijd te bewaken zodat jouw coach je niet botweg hoef af te breken. Dat willen wij namelijk liever niet. De coach wil je graag goede aandacht geven en zorgen dat de sessie goed wordt afgerond voordat we elkaar 'uit het oog' verliezen.

Indien je dat wenst kun je op dat moment je sessie met nog 1 x een kwartier verlengen. De kwartieren die je sessie heeft geduurd, gaan af van je tegoed. Zo kun je flexibel en persoonlijk geholpen worden vanuit je eigen huis. De strippenkaart is 2 maanden geldig vanaf de dag van aankoop. Over het abonnement lees je meer op de pagina over onze tarieven.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet gedacht dat jij hele andere behoeftes hebt."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back