De weg vinden

Bepper Coaching

Overzicht --> Inzicht --> Verbetering

Voor individu, stel, gezin en team

Home Nieuws Agenda Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Hoe wordt je gecoacht bij Bepper

Bepper is een coachpraktijk die niet werkt op één manier of met één methode. Hoewel er door Bepper een hele eigen methode is ontwikkeld, worden, in de reguliere coachtrajecten, alle bekende methodes en modellen ingezet die effectief kunnen zijn in de gegeven situatie.

Op elk moment wordt gekeken welke aanpak op dat moment het meest effectief lijkt. Of dat nu een gespreksvorm betreft, een rollenspel, een oefening, een actie die bewegen, doen of schrijven betreft. En of er wel of niet met materialen wordt gewerkt. Het moet passen bij het moment en de persoon.

Wij zijn niet zo van de termen en gebruiken die weinig in de praktijk. We spreken graag in heldere taal die voor iedereen begrijpelijk is. We zijn praktisch en pragmatisch ingesteld. Soms direct maar nooit zonder reden en nooit zonder aandacht voor de ander en het effect op de ander. Vaak ook voorzichtig als het nodig is, maar steviger als het kan. We dagen uit maar blijven kijken of het effectief en goed is voor de cliënt. Met respect, geduld, inzicht en aandacht.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet gedacht dat jij hele andere behoeftes hebt."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back